Tuesday, December 30, 2008

Happy birthday Brothers

Happy birthday to you..happy birthday to you..happy birthday to abang and jaja(anje)..happy birthday to you..hehehe siap nyanyi lagi tuk korang berdua..walaupun aku jauh aku tetap ingat birthday korang berdua tau..2009 sehari je lagi,tapi korang berdua baru nak cukup umur..kalo orang lain tak lama lagi sambut birthday tuk tahun 2009 korang berdua pula tunggu la hujung tahun depan yerk....anyway may Allah bless both of you,diberi kebahagian,kesenangan,murah rezeki semua la yang terbaik tuk korang berdua..amin..luv you..mmuaaahhhhsss

4 comments:

Oasis said...

Happy Birthday gak!!! (wlpun aku x knl dia)

che-mie said...

yeah!!

happy birthday too

Pewaris Reformasi said...

gila takde perenggan...

bikin panas je..hehe

Anggerik Hutan said...

happy birthday to all..oopsss...hahahaha..
coz here to cold hehehe..panas skit apa salahnya:-p