Wednesday, December 03, 2008

Pizza hut

Hahaha rezeki aku makan pizza malam ni..tag yang lepas baru bertanyakan soalan bila kali terakhir aku makan pizza dan jawapannya ialah lebih setahun yang lepas..dan tadi aku baru balik dari makan pizza..kami pergi berlima kesemua wanita2 ayu..kihkih..aku,onni aka kakak(SU department aku),ming zhi(phd), jung hye(master) dan cho mi(lab mate aku)..aku memang lapar+lama gila tak makan pizza..apa lagi tadi memang pulun habis la..hahaha....aku je yang tak henti-henti mengunyah...mula-mula diaorang tanya gak aku nak makan apa..aku cakap la tak kisah janji aku leh telan..pastu diaorang decide nak makan syabu-syabu or california roll(sushi)..aku tak kisah sebab kedua-duanya favourite food aku kat sini..on the way tu diaorang tukar plan tuk makan pizza..hahaha aku on je..orang dah belanja...so gambar kat bawah ni lepas habis makan..awal-awal makan tu lupa nak ambil gambar sebab lapar sangat..aku n cho mi makan 3 keping yang lain 2 keping je pizza seafood tuk family punya tu..tak lama besar mana..dan side dish dia kitaorang melantak salad bebanyak memang kenyang la..



hanya pingga kosong jer yang tinggal



ming zhi,zai and cho mi



jung hye and onnie



tu dia pizza hut dan yang aku dengar akan ditukar nama jadi Pasta Hot..kat Malaysia tukar nama juga ker?


sempat singgah jap kedai bunga..ada sape2 nak beli atau bagi pada aku..hehehe


ps:minggu makan sedunia..hari ni makan pizza esok ada orang nak belanja lunch..pastu weekend nak masak-masak kat rumah sumayah..yurmy..hehehe..

9 comments:

Akula Nora said...

bestnye makan2...kat m'sia takde kabor nak tukar nama, still dgn pizza hut. Err...bunga kat gambar tu cantik mcm hantaran. kat korea ada hantaran kawen ke?

orangorang said...

wah....gembira aku dengar ko dapat g makan pizza. ingat kite dulu selalu g makan pizza kat the mall dgn 'abg'.

Anggerik Hutan said...

akula nora,
tu la kalo betul company pizza nak tukar dia kena tkr semua cawangan kan..takde kot akk..tapi ni kat kedai bunga biase la bf bagi gf bunga tu yang ade jual tu..hehehe

orang2,
a'ah kita la ajar 'abg'kan..rindu setiap kali teringatkan dia..semua tu hanya tinggal kenangan yang boleh kita bawa sampai bila2..

H.E.H said...

Salam ziarah..

orangorang said...

huhuhuhu...sedihnya....kdg2 mmg rs rindu sgt kat 'abg'

Anggerik Hutan said...

H.E.H,
thanks to drop by

orang2,
takpe la ngah Allah lebih menyayangi dia..paling tak kita pernah kenal n jadi kawan dia walaupun tuk seketika..tu lagi bermakna kan dari tak knl dia langsung..

snm said...

aku berkenan dgn bunga tu wey!!

Oasis said...

Aku dah mula tak suka Pizza. Sejak mkn Pizza Hut kat Mines. Ada ke patut dia kata spagheti xleh buat sbb microwave rusak.

Anggerik Hutan said...

snm,
hahaha tu la aku pun skit lin..tgg org nak bg jer..ko nak beli tuk aku tak?

oasis,
aku rase la kan die gn yang segera kot..sbb pnskan jer..mls nak tgg rebus sbb cam lmbat jer..pizza sedap wadi rugi ko membenci pizza..hehe