Friday, December 05, 2008

Baskin dan salji

Semalam aku ada lunch date dengan kawan korea aku "Tae im"..kitaorang makan kat restoran pasta..dah lama kami tak jumpa sebenarnya tu yang diajak lunch sesama..erm aku order spagety arra carbonara dia pula makan cheese spagety..ingatkan tempat tu sunyi kurang orang rupa-rupanya masuk je pukul 12 bertambah-tambah pelanggan yang datang sampai terpaksa beratur menunggu pula..mulanya kitaorang ingat nak lepak lama la kat situ sambil-sambil minum kopi..tapi sedap la pula tengok orang menunggu rasa tak senang duduk jadinya..jadi aku pun ajak dia cari lepak tempat lain..

cari punya cari sudahnya decide makan ais krim kat baskin robin...hehehe..best2 lama gak aku tak makan ais krim baskin last kat Seoul waktu gi rumah kak munira..




cookies chocolate and yougart



Tae im






-----------------------------------------------------

Hari dalam pukul 8.11 pagi aku terima mesej dari Tae im yang mengatakan luar snow tengah turun aku pun apa lagi terus bangun la..waa memang snow tapi tak lebat mana la..lepas tu mesej masuk lagi dari sumaya ajak aku bersarapan pagi kat rumah dia..hehehe rezeki jangan ditolak..aku bangun bersiap-siap terus gi rumah dia..on the way tu sempat la snap gambar..








kihkihkih depan rumah sumaya sempat lagi






sarapan pagi-sup,sandwich,pau dan air horlick



ps: aku nak ucapkan birthday pada swee won dan juga awang mohd arfat..hope you guys happy,ceria,panjang umur n murah rezeki..

10 comments:

Jiey^Mien said...

Nih wish birthday nih, agak2, Swee Won paham ke??? heheheh..

Pena Keris said...

Makan eskrem time salji??..
Dasat.. dasat..!!

PrinCeSS said...

sempat lagi die posing sorang2..:P
glamor mug princess..hehe

Oasis said...

Wow...bestnyer dapat sentuh snow tu. Mula-mula ingatkan Tae im tu laki. Hehe. Teringat lak kat citer Tain

mOlliE said...

akak cayang...kite nak pesan wat balik snow boleee..??? hehe..bestnye ....huhu

snm said...

wey..ko x ssejuk ke mkn eskrim time winter??:p

Anggerik Hutan said...

kak jiey,
hahaha mestila paham kak die msian..bukan korean..

cerpelai,
takde hal kalo nak mkn..sbb makan kat dlm baskin tu pns..hehe kalo nak mkn kat luar pun tak jadi hal gak..kihkih

princess,
nak ajak awk..kn bersiap plak..hehehe..mug je yg glamor

oasis,
last year 1st time pegang mmg excited la sbb tak penah pegang kan..hehehe ade2 je ko ni Tain plak..hehehe

mollie,
bw blk gambar bole la nak bw blk betul2 tak sempat nak kpl terbang dh cair dulu hehehe..

snm,
hehehe tak sejuk la...lyn..

orangorang said...

wah...meriahnye....anggerik ni klu dia nak makan aiskrim, mana pernah kira musim.heee

snm said...

ngeeee...sejuk2 mamam eskremmmm..mggu lps aku pun dok asek mkn eskrim :p sundae mcD la aku bedal..pesal ntah..:p

Anggerik Hutan said...

orang2,
hahaha betul2 mkn tak kira waktu rasa nak mkn..mkn je la kan..hehehe

snm,
tula kekdg time rasa nak mkn airkrim tu asik mkn je kan lin..aku ni kalo tak rase nak mkn mmg tak nak la pun..hehehe