Tuesday, March 31, 2009

Kerjaku

bulan April ni bakal menjadi bulan yang tersangat sibuk buat aku..banyak benda aku kena selesaikan..antaranya:

1) tajuk thesis - minggu ni due date
2) 1st draft of thesis - 13-15 april
3) manuscript tuk semakan kali ke-2 - dalam minggu ni lewat2 minggu depan
4) experiment - minggu ni dan minggu depan
5) power point slide untuk conference
6) conference - 16-17 april
7) particleboard tak tau bila nak mula lagi ni..adeiiii

Nasib aku dah ada data walaupun pun tak 100%..kalau inform aku awal2 ok la juga..ni nasib aku tanya pasal date line tuk 1st draft thesis..bukan dieorang tak keluarkan information tu..tapi information tu langsung tak mesra foreigner..buat la dalam versi english satu..tak la kiteorang ni terpinga2 tengok webpage tu...adoooiiiii.....nak tak nak terpaksa bergantung dengan dak lab..nasib english dia not bad..kalau nak harap yang suka korek hidung tu..lain aku tanya lain dia jawab...penat2 nak cakap dengan dia tu...hehehe dalam dok sibuk dengan thesis aku sempit lagi update blog aku..yela mana tahan beb asyik ngadap kerja kat lab ni je..kang juling pula mata aku ni..hahahaha...ok2 aku dah mula nak merapu..baik aku berhenti kat sini kalau tak karang melarat lagi susah...

7 comments:

Kengkaru Kong said...

yahuuu conferences mesti Anggerik speaking Korea ni kan? hebat ...salute lah... haha!

good luck!

Encik Cerpelai said...

Mengadap lab buat apa?..
Mengadap mee goreng mamak laa lenkali.. Baru terangkat..!!
Kehkehkeh..

Err.. lab tu kalo cicah dengan asam jawa sedap tak?

John Iverson said...

Bestnye!!!!! sibuk2 kn diri supaya bole lupa segala luka2 kt hati... luka kt badan bole tahan lg... haha

Anggerik Hutan said...

kong,
hahahaha mcm tu kelaut sume org yang dgr kong...takde maknenya nak speaking korea...kihkih

cerpelai,
tula psl kalo ade mamak mmg dh layan mslhnya takde la bro..kena juga ngadap lab...
erm lab cicah asam jawa..apa kata bro buat..nnti bgtau kat sy yerk..sedap ker tak..kalo sedap sy buat nnti..hehehe


john,
john sounds u very hurt rite know..kata tak nak mengalah apa ni beb mane kawan aku yg ckp mcm tu dl..

Oasis said...
This comment has been removed by the author.
orangorang said...

kebizian dah mula melanda cik Anggerik kita nampaknya....
Sabar & jangan mudah putus asa k. dah bulan 4 dah ni. i masih setia menanti kepulanganmu di sini saban hari. oh, bilakah kita akn bertemu????

Anggerik Hutan said...

orang2,
ye bln ni mmg nmpknya akan menjadi bln sgt bizi bg aku...
tak2 aku takkan putus asa...yeaaa i tau tu...hehehe
one find day we will meet..dun worry:D