Wednesday, March 18, 2009

Breakfast


Minggu ni aku dengan housemate gone crazy sebab beli cornflakes sampai 3 kotak lepas tu semalam beli jem 4 botol..mujur roti putih tu hanya boleh bertahan seminggu kalau lama due date dia sure kitoerang borong 3 sekali juga...hahaha


Walaupun tiap2 pagi makan menu yang sama tapi aku tak pernah bosan..hehehe..macam McD "I'M LOVE IT"


1) susu
2) roti disapu strawberry jem
3) kellogs cornflakes.

10 comments:

Encik Cerpelai said...

Suma-suma tulisan Korea..
Err.. tak was-was ke?..

Anggerik Hutan said...

cerpelai,
sume2 tulis bhs korea...bace je and paham kan je la..hehehe..nak was apa kalo kita tau bhn dia..lain la kalo tak paham

orangorang said...

hehehe...klu kt malaysia sure ko xlayan benda2 tu kan.

baik start moto g mkn kt luar. lalalala

John Iverson said...

Wah... suma makanan berkarbohidrat tinggi... on diet ke sis? ke ada event nk masuk ni? tp mmg best la tgk mknn tu... tga lapar ni... makanan kesukaan tu...

Anggerik Hutan said...

orang2,
msia byk choice tapikan lepas ni kalo blk msia..rasanya tak berubah kot menu tu..almost one & 1/2 years mkn tu...

john,
erm tak la bro..tapi sejak datang sini tu mmg menu breakfast dari duduk kat dorm sampai duduk rumah...mmg best bro layan..lagi2 rasa susu+cornflakes then cicah roti tu ngan susu..yurmy..

Akula Nora said...

akak bygkan student yg duduk korea/jepun ni mkn benda2 mcm mee, bihun etc. ghupernyerroti plak yg jd menu utama...

oit, borong sampai 3, 4 barang. ada sale ke?hehe

Anggerik Hutan said...

hahaha org lain mcm tu kot akk..tapi kita mkn roti..sedap juga mkn roti ni hahahaha...
erm takde sale tapi ntah gatai tgn nak beli byk2 sekl...:d

Oasis said...

Musim sejuk lagi ke kat sane? Sampi bli roti byk gler

nurul said...

huhuhu....aku dh xlarat nk makan roti n biskut.... 6 tahun setengah kite mkn bende2 tu ms kat kolej skang mmg jarang aku mkn... hehehe syabas la anggerik msh leh mkn lg roti+ jem ni....klo kat m'sia rase2 nk borong smp byk2 ni ke hehehhee....

Anggerik Hutan said...

oasis,
sejuk lagi tapi roti tak beli byk la...beli setiap minggu takut gak kalo berkulat...hehehe

nurul,
erm ntah nuru aku tak penah jemu makan roti..sedap je aku rasa roti ni...hehehe..aku dulu kan suke je beli roti dlm ade coklat..kihkih...kalo aku balik rumah pun mmg aku suke je nak beli roti...
kalo teringin mkn apa salahnya borong2 byk2 kan...tapi tu la roti bkn thn lama pun...