Thursday, August 14, 2008

Yang mana satu???

Kadang-kadang aku rasa aku ni kalau membuat sesuatu keputusan tu dalam keadaan terburu-buru dan akibatnya aku sendiri yang tak berpuas hati..tapi entah la kalau nak suruh aku buat keputusan memang jawabnya sampai sudah memang tak akan ada keputusan..aku ni susah untuk membuat sesuatu keputusan bayangkan la kalau sampai nak order makan pun leh sampai berejam lamanya sudahnya aku memang akan order lain dari apa yang aku hendak...aku sendiri pun tak tahu..tu belum bab memilih baju ker kasut ker..kesimpulannya semua benda la aku susah nak buat keputusan..pernah dulu aku pergi ke pasar malam untuk membeli tudung..punya la susah aku nak pilih sampai abang yang jual tu cakap pada aku "macam ni nak pilih boyfriend lagi susah dik" sentap aku dengar..hehehe..(itu sudah tentu) tapi tu la kebenarannya..kadang-kadang aku tak tahu samada aku betul-betul suka sesuatu benda atau hanya aku terpaksa memilih selepas aku sendiri tak dapat untuk membuat keputusan..erm....entah la...

5 comments:

an Azita... said...

mana leh samekan tudung ngan bf...lagipun u have all da rite 2 choose..make a wise decision.buat plhn yg tepat w/p kita x tau sejauh mana ketepatan tu sebab ketepatan pada plhn tu hanyalah dapat diketahui selps plhn tersebut dibuat..eh,ape yg aku merepek ni??haha

Anggerik Hutan said...

tu la psl cik azita,camner tiba2 kptsan tlh dibuat n nmpaknya mmg tak tepat seperti u kata..bole ker sesuke kite nak rejek..hahaha..

ijan baik said...

blog tu tmpt aku merepek. jgn dlynkn sgt. ;p

JHaZKiTaRo said...

SALAM ZIARAH DARI DUBLIN.. JEMPUT2 LA SINGGAH MY BLOG.. :)

orangorang said...

pilihan memang ada untuk ko. cuma ko perlu bijak untuk membuat pilihan. ikut kata akal dan hati, pasti dapat membuat pilihan yang tepat. semoga berjaya