Monday, January 12, 2009

Happy Birthday mama..

Selamat hari lahir buat mama,semoga dihari berbahagia ni mama dikurniakan kesihatan yang baik,murah rezeki,berbahagia disamping keluarga tersayang,panjang umur dan segalanya la yang terbaik buat mama..mama akan sentiasa menjadi mama yang terbaik buat kak jai dan adik beradik yang lain..kalau diberi pilihan mama tetap menjadi pilihan kak jai...pergorbanan melahirkan kak jai takkan dapat dibalas dengan wang ringgit..kak jai nak mama tau apa saja yang kak jai buat adalah untuk kebahagian mama dan abah walaupun kak jai tak suka..tapi at the end kak jai tau semua tu adalah tuk kebaikan kak jai juga..(except kena kahwin dengan lelaki pilihan mama hahahaha tu kak jai tak sanggup unless lelaki tu adalah anuar zain..oopppsss)ok kita dah terkeluar topik..hehehe gurau2 mama aku tak pernah cuba berbuat demikian...sambung balik..ayat yang agak stereotaip untuk dicakap tapi aku nak cakap juga "mama adalah mama terbaik buat kak jai dan adik beradik yang lain kami sayang sangat mama"semoga kak jai panjang umur dan dimurahkan rezeki agar dapat kak jai balas segala jasa mama dan abah..amin..mmuuaaahhhhhssss lots of love n hugs

mama,abah dan firdaus

11 comments:

nadia-ady said...

happy birthday to mama miazai jugak!

snm said...

happy birthday mamma-mia :D smga mama stiasa dlm lindunganNYA..

orangorang said...

kena bagi mama baca ni beb. sure, tergelak2 je dia nnt (part lelaki idaman ko tu la).hehehehe

Anggerik Hutan said...

nadia,snm,
anak mama mia say thnks..hehehe

orang2,
hah jgn gatai2 yerk..they all tak tau..:-p bahye coz ade citer motor tu..kalo tau naya aku beb kena ceramah...walaupun kisah lama

Pewaris Reformasi said...

Zai, Mama kau mesti gembira dengan kau. Selamat panjang usianya dalam ketaatan ya!

Anggerik Hutan said...

pewaris reformasi,
thnks bro..zai sentiasa arap dpt menjadi anak yg baik kepada my parent..kdg2 kita manusia ni tak lari dari tersakitkan hati mereka..arap2 dijauhkan sikap sedemkian..kerana tak sanggup nak lihat seorang ibu menitiskan air mata kerana sikap anaknya..

Oasis said...

Kirim salam birthday kat mama ko ek Zai...ko kena jd anak yg b aik tau

manny zain said...

happy birthday utk mama miazai!!moga sentiasa bahagia sebagaimana setiap anak yang inginkan kebahagiann org tuanya..=P

Anggerik Hutan said...

oasis n manny,
thanks guy..insyaAllah :))

PrinCeSS said...

happy belated to mama kak zai!
moga bahagia selalu!

Kengkaru Kong said...

hepi Bestday Auntie... si Anggerik tu nakal tu jaman sekolah... hehe