Thursday, January 08, 2009

Bye and All the best to you

Hari ni housemate aku akan berangkat ke lapangan terbang Incheon pada jam 1.20am..dan kami, aku dan sumaya telah mengucapkan salam perpisahan pada waktu lunch tadi kerana selepas itu dia akan sibuk dengan segala temu janji..dia bukan pulang bercuti tapi pulang selamanya dan akan meneruskan pengajian di Arab Saudi..pulangnya dia ke Pakistan ini adalah dengan tiket "pulang bercuti" ini bermaksud yang prof.dia tidak tau akan keputusan ni aka cabut lari..(adalah beberapa sebab tertentu kenapa dia berbuat demikian)..

Nausheen telah menjadi housemate aku lebih kurang 9 bulan..dia yang hampir setahun belajar dibumi korea,anak kedua dari 3 sama cam aku gak,merupakan pelajar PhD dalam bidang chemist..selepas ini tiada lagi "roti" yang dimakan bersama,tiada lagi cury dall,tiada lagi shoping ke dong daegu market bersama(daiso shop kegemaran dia), tiada lagi suara dia mengigau ditengah malam, tiada lagi sound filem hindi yang kuat kalau dia sedang menonton filem..sikit sebanyak aku akan merindui semua tu..ni la dia ex-housemate aku..tadaaaa..waktu ni kitaorang ada lawatan ke Andong..best wooo...





tapi takpe hehehe..selepas ni kalau tak yulisma..swee won akan duduk bersama aku(aka kakak n my ex-roomate)..hahaha..happy..

8 comments:

orangorang said...

sabar ye GON, setiap pertemuan pasti akan berakhir dgn perpisahan. biar hilang di mata tapi jangan di hati.

Akula Nora said...

sayangnya...dia quit after almost setahun...mesti ada benda buat dia cabut cam tu je. Tak pe bak kata pepatah "Patah tumbuh, hilang berganti". Semoga mendapat roomate baru yg best.

snm said...

xpe la..klu kau bosan, buzz aku mlm2 (if aku onl9). ada gak kwn kau nk cakap kan? call je pc aku. tp klu aku pakai earfon & mic la :p apa2 pun, kuatkan hati ye!

Anggerik Hutan said...

orang2,
:D aku baik2 je..dun worry

akula nora,
a'ah akk sini byk gile citer..byk yang tak larat..nnti zai blk msia kalo ade rezeki jumpe akk kite story2 kay..ni bkn kes pertama..byk yang buat..hehehe

snm,
=)) thanks lin..

PrinCeSS said...

sedih gak die pegi..x tau bile leh jumpe lagi..
rindu kat roti die..huhu

Anggerik Hutan said...

princess,
erm tula..hahaha awk ni sempt lagi rindu kat roti dia..awk tau semlm akk cuba buat..hahaha tak jadi..pas ni kena praktis slalu la..sbb die buat lembut je kan..

Oasis said...

Owhh..ko tak bagitau lak aku seblum ni yg ko ada housemate yg suka tgk filem hindi

Anggerik Hutan said...

oasis,
kalau dh pakistan tak suka filem hindi tak tau la nak ckp hehehe..
ko pun minat ker wadi??