Sunday, September 14, 2008

"Miazai" dapat award lagi

Miazai blog telah mendapat award kali ke-2..dan award kali ini datangnya dari Si Kengkaru de'Horizon terima kasih saya ucapkan kepada tuan Pemberi Anugerah.



***********************************************

dan yang ni pula "Miazai" dapat e-card raya dari kawan diblog..thanks kepada nadia..atas kad raya yang advance..hehe




5 comments:

snm said...

wahh...dpt award :D kau mmg nature friendly pun :D

nadia-ady said...

same2.hehehe

manny zain said...

bestnye dpt award...ko rajin blogging...bagus ar..teruskan usaha!!

Anggerik Hutan said...

mrs snm,

haha nature friendly..tiba2 aku terasa mcm "hutan",
"wildlife"..hahaha apa yang aku merapu ni..

manny,

mane tak rajin manny aku dh takde hiburan lain kat sini..bosan jer mula la menaip..cuba aku kat msia..erm haram agaknya aku nak wat.

fa10 said...

salam kenal....akak dr edinburgh...merayau2 nak tau cerita kat korea...blh masuk lg?