Friday, October 31, 2008

Minggu yang blur wat aku...

Blur aku rasa tu perkataan paling tepat bagi aku buat masa sekarang ni..itu la orang kata apabila otak dah terlalu letih..kekadang aku pun tak tahu apa yang aku lakukan..benda yang mudah pun sampai aku tak tahu nak buat..huhuhu...antara perkara-perkara yang telah berlaku

1)silap bayar harga barang..dah terang lagi bersuluh siap spot light masih leh silap..

2)"pergi jongjagwan sengaja nak lawat macam jual mp4"..sebenarnya aku ke sana kerana, ingatkan earphone aku ada masalah..sebab aku dah plug in tapi suara kekadang dengar kekadang tak dengar..rupa-rupanya aku yang tak plug in betul-betul..dah tak pasal-pasal malu..huhuhu

3)orang cakap lain aku paham lain..orang dah bagitahu tapi aku tanya balik..

4)lepas tu buat DSC pun asyik tak jadi jer..

5)masak gam yang sama mole ratio untuk 2 kali..kesnya sebab yang pertama tu tak capai target viscosity lagi..dah membazir urea dan formaline..nasib bukan duit aku..wawawa..kejamnya aku

6)nak scan figure dengan table pun tak boleh..sengaja jer scanner ni tau..dulu aku guna tak de pula masalah..waktu-waktu camni la wat hal..

tu la orang kata bila otak kita terlalu penat,kita kena berehat supaya perkara-perkara macam ni tak berlaku..sebab bila terjadi siapa yang malu kita juga malu sendiri kan..

tapi masalah aku pula..bila otak je penat tapi badan tak rasa penat selagi tu aku boleh bergerak dan akibatnya..terjadi la benda-benda yang memalukan..ehhh betul ker apa yang aku tulis ni..tak kisah la janji aku dapat luahkan perasaan blur aku hari..aku harap "blur,benggong" aku ni tak terbawa-bawa sampai minggu depan..sebab minggu depan aku ada lab presentation..sebab dulu aku dah kena sekali waktu kelas dengan profesor aku..siap dia betulkan lagi ayat aku..huhuhu malunya..

ps:nak buat camner penat ni bukan aku yang minta..dia datang apabila kita ada banyak kerja..aku rasa macam nak ambil angin pula nak hilangkan penat ni..mujarab ker??dan sekarang ni aku rasa kepala aku sangat berat..

6 comments:

fa10 said...

zai..akak lock blog. nnt zai bg e-mai add ye akak nak invite...send via nunianetaf@yahoo.com

nadia-ady said...

hmmm...dapat bayangkan keserabutan itu..huhuh..

nanti bila semua dah selesai leh release tension.huhu

p/s:kawan kak zatul ek? tau kan kak zatul minggu lepas? huhu..

Anggerik Hutan said...

kak faten,
patut la zai nk msk je blog akk tak dpt..dh blog rupanya...ni email zai..zai_gorgon@yahoo.com

nadia,
huhuhu mmg tgh serabut..nak sabae nak cepat2 hbs..a'ah kwn kak zatul dari kitetorg dip lagi..hehehe..a'ah die kawin kan mgg lepas..tu la tak dpt g...huhuhu

snm said...

zai..ngape ko ni? apa2 pun..sblm start kerja..mulakan dgn Bismillah dan doa tau! rinduuuuuuuu

orangorang said...

beb, memang ada hari2 yang buat kite serabut. sme benda pun mcm serba tak kena. aku selalu gak lalui hari2 camtu especially bila byk bebanan/tekanan.sabar je la...nk buat camne kn...

wadi said...

Aku pun slalu gak cam tu. Paling tak suka bila cari benda tak jumpa. Klu bnyak sgt benda nak kena pk biasa aku balik tido jer...