Monday, October 20, 2008

Bertambah ahli di KNU

Erm semalam kami berempat aku Swee won, Sumaya and Singmuk(baru aku perasaan satu lagi 'S' dalam hidup aku kat KNU)..nie..hehehe..sebelum ni dah ada Suraya..dia datang untuk membuat "post doc"kat sini..sebelum ni dia buat phd kat University of Machester..rasa gembira sebab paling tak dah bertambah umat Malaysia kat KNU ni..paling tak sekarang kitaorang bertiga dan ada "abang"hehehe..dia orang senegeri dengan swee won "Sarawak"

semalam kami makan malam bersama lepak dari pukul 6 lebih sampai 8.30..lepas tu keluar jer restoran Alibaba kitaorang berjumpa sekejap dengan student-student dari pakistan,india,bangladesh..diaorang lepak situ sebab tengah beli barangan halal dari seorang peniaga pakistan yang datang setiap hujung minggu kalau tak silap..jadi sempat la sumaya beli seekor ayam..

Lepas tu,kami bertiga hantar sumaya pulang sampai rumah dia..kiranya ni bawa singmuk tu pusing-pusing KNU gak la..hehehe sebab dia baru sampai minggu lepas..lepas kami bertiga pulang terus..tula serba sedikit kawan baru dari Malaysia..apa-apa pun aku happy sangat dan Malaysian lagi...

Untuk kawan-kawan aku di Malalysia selamat bergraduat..untuk angah thanks sebab wakilkan aku sekali untuk konvo diaorang..kan best kalau aku ada sekali..huhuhu..nak buat camner takde rezeki kan..konvo sendiri pun aku tak pergi...

7 comments:

snm said...

xpe la babe..nnt ko mesti sempat konvo kt KNU kan? konvo tu xde la ape sgt..just nk meraikan yg kita dh tamat study. yg pntg dan berharga iyelah transkrip kita :)

orangorang said...

mmg aku selalu wakilkan. ko jangan risau tau. kawan2 sme faham. ada aku, diorg tau, ko pasti bersama...chewah...hehehe

Anggerik Hutan said...

snm,
erm tah la aku rase mcm tak konvo kat sini je ..mayb blk awal kot..aku pun tak sure lag mcm mane??igt nak pinjam jubah n bergambar jer kat studio..memdgkan visa aku tamat sebelum hari aku konvo..

orangorang,
hehehe..thanks to you againn..

manny zain said...

sian ko x dpt konvo...xpe2...at least ko ade proof yg ko ade master kan..=P

Anggerik Hutan said...

manny,
tula lagi pun konvo die tak meriah mcm kat msia..sini ko tau dlm mase 2 jam jer..pastu abh la konvo die..waktu pagi n sehari jer..sethn 2 sesi jer maknenyer sethn 2 hari jer..die mane ade naek pentas ambik skroll mcm kat msia..

Gildo said...

Oh, ada di Korea?
Belajar yang banyak dan nanti pulang lagi ke Indonesia.
Saya pikir "There is no place like (Indonesia)home.
Salam kenal.

Anonymous said...

thank kerna wakilkan aida..
-Gambang