Thursday, October 30, 2008

Garlic bread week and resin mood...

Minggu ni je entah berapa kali aku makan roti bawang putih..aku ni sebenarnya memang pengemar roti bawang putih..kena pula aku dah lama tak makan..tu jadinya..asyik mencari jer..hehehe..ok la lagi pun sejak kebelakangan ni aku memang sibuk dengan kerja-kerja dilab dan juga presentation akan datang ditambah pula dengan ujian jadi roti-roti dah menu aku la..

Pasal resin pula minggu ni aku masak yang baru sebab esok (jumaat) aku akan scan untuk 28 sampel lagi..aku arap sangat kerja-kerja ni dapat dilangsaikan paling lewat hujung tahun ni..i'm too tired doing the same thing for a long time..help me teacher...

tadi waktu balik dari exam bahasa korea perut lapar pula nak balik rumah takut tak sempat jadi aku pun singgah kedai serbaguna dan beli roti 3 jenis termasuk la roti berperisa bawang putih..pastu cashier tu pun cakap la harga dia 2100won..aku ni pun dengan confidentnya keluarkan 1100won..then cashier tu cakap lagi baru la aku perasaan..tu la akibatnya bila perut lapar..kepala fikir entah kemana..hehehe..tak sampai lab lagi tengah jalan aku dah makan satu roti..lapar seh..sampai lab aku makan lagi 2..hehehe..memang habis la semua untuk malam..malam ni rasanya aku akan balik kerumah jam 12malam sebab aku nak kena tunggu solid content yang aku letak dalam oven....huhuhu..kerja-kerja..

Dan semalam aku beli MP4 baru kat Jongjagwan Sumaya teman aku,aku beli mp4 ni pun sebab waktu aku buat DSC aku kebosanan menunggu kat lab tu..dah la takde internet..nak tunggu setiap scan makan masa 20 minit hingga 1 jam..tu belum termasuk kena tunggu alat tu sejuk sebelum boleh digunakan semula..dah lama dah sebenarnya nak beli mp4 RM jer tak cukup waktu tu..banyak nak pakai kebenda lain dulu..hehehe

...........................................................
ok ni cerita lain pula...apa pendapat korang tentang lelaki yang dah ada gf tapi masih nak yang lain..maksudnya kat sini dia memang nak dua2 perempuan tu sekali..aku tak paham betul la aku laki jenis tu..dah ada satu cukup la..asal nak sampai dua..kalau perempuan yang buat macam tu tau dia tak suka...adil la kan kalau dia boleh pasang 2 gf apa salah perempuan tu untuk pasang 2 bf..hahaha..suka2 aku je kan...biar la aku sekadar bagi idea..sebenarnya aku bukan suruh buat betul-betul pun..saja nak laki tu sedar tu je aku punya motif..aku tak la sekejam tu..:-p

ps:aku yang sedang kebosanan walaupun banyak kerja..

5 comments:

orangorang said...

sedapnya mkn garlic bread.lg2 klu + dengan mushroom soup.terliur orang seh.

psl persoalan ko tu,ni akak nk tlg jwb.pd pendapat orang la,laki tu saje nk test market.pempuan plk, termakan dgn kata2 dusta laki tu.manusia ni kan mudah berubah hati.xpernah puas dgn apa yg mereka ada.

Tp ada certain case,blh jd juga sbb kurang perhatian/kasih sayang. sbb tu la boleh jd camtu.

Bg orang,lebih baik kita setia pd orang yg btl2 menyayangi diri kita drpd mengharap kasih sayang yang xpasti.renung-renungkan dan selamat beramal....hehehe

Anggerik Hutan said...

waaa mmg sedap tu kalo lwnnye mushroom soup..yurm3x

kalo kurang kasih syg nap die tak tinggalkan yang ade tu..ni mslhnye die nak dua2 tamakkan..

org mcm tu bo lyn je..buang karan..kihkih..

orangorang said...

xnak tinggalkan sbb mungkin yang ade tu ada kepentingan untuk dia.boleh jaga dia dr segi penampilan,makan minum dll. yg baru tu untuk memenuhi nafsu muda.lelaki kan gatal....hehehe..

snm said...

itu bkn lelaki babe..tp tu namanya JANTAN..wahh statement! :P

wadi said...

Mesti kluar angin byk ni lps makan garlic...tapi blueberry lagi best...pasal laki tu no komen. Mmg perangai kitaorg cam tu kut