Wednesday, October 29, 2008

Selamat Hari Lahir Adikku

Hari ni 29 Oktober 2008 genap adikku berusia 23 tahun..sepanjang tahun aku takkan lepas peluang untuk wish pada dia..selalunya kalau aku kat malaysia aku akan hadiahkan dia sesuatu tanda aku ingat pada dia..tapi memandangkan aku jauh dan dah masuk 2 tahun aku hanya wish melalui telefon je jadi hadiahnye terpaksa la tunggu aku balik..bukan tak nak post..tapi aku lebih suka kalau hadiah tu aku beri sendiri..hehehe..





ados (anak buah),adik aku dan kawan dia (awen)

Happy birthday to you sis..sayang kamu..mmuuaaahhhsss

4 comments:

orangorang said...

aku x dapat cari hadiah untuk adik lagi.puas aku berlegar-legar kat shopping complex semalam tp masih belum jumpa yang berkenan. susahnya nak belikan orang hadiah.dahlah aku lemah bab2 bagi hadiah ni.huhu.....

Anggerik Hutan said...

hehehe yeke..takpe2 berusaha...kalo ko beli bila nak bg ngah..bukan adik nnti blk unisel ker waktu ko trn ipoh??

orangorang said...

xpe, aku tinggalkan je kat rumah ko nanti. ala-ala surprise la untuk adik.hehehe...tapi xdapat lagi cari barang apa nak bagi

PrinCeSS said...

happy belated birthday tuk adik akak..
kimsalam kat die ek!