Friday, November 21, 2008

Award dari kak faten

Terima kasih pada kak faten sebab sudi bagi zai "best blogger award 2008/2009" ni..


so apa lagi cam biase aku pun nak share award ni pada mereka yang rajin mem"blog"dan membuatkan aku terhibur sewaktu membacanya..hehehe..dan penerimanya ialah:

1)Kengkaru kiwi
2)Cik Snm
3)Princess korea
4)Kak nora
5)Kak noris
6)Oasis
7)Orangorang

12 comments:

Kengkaru Kong said...

thanks Zai...hehe

Anggerik Hutan said...

welcome bro..:D

PrinCeSS said...

yeaaa kite dpt award..!!
tenkiu2

Oasis said...

10Q Anggerik Hutan....Teruskan melayari blog kat friendster aku yerk

Anggerik Hutan said...

princess,
welcome :D

Oasis,
hehe itu sudah pasti..aku sukakan cerita kamu..:D

myrasya said...

=) cuteeeeee~ and awak sentiasa happy

ijan baik said...

aku????

Anggerik Hutan said...

myrasya,
miss you kak munira..hapi to see you back to normal:D..by the way all the back untuk defence fighting..

Ijan,
nak ambik la ijan hehehe..aku tak kisah..

ijan baik said...

lalalalalaaaa....

Anggerik Hutan said...

ijan,
ijan ko dh blok ker ko punye blog tu asal tak leh nak msk..dah wat private ker??huhuhuhu

orangorang said...

gon, tq.... LEBIU

snm said...

zai..aku br perasan award ni. thanks!! muaahhh