Saturday, November 08, 2008

Autumn in my heart...hehehe

Autumn dah nak sampai penghujung dah..banyak daun-daun dah luruh..tak lama lagi winter sonata datang menjengah...^_^













oppps ni kawan terbaru anggerik "cik cowy,caty n dogy"


ps:good bye to autumn welcome to winter..^_^

8 comments:

nadia-ady said...

cantek gambar!.uwawawawa jeles nih,nak g sana gak.huhu

p/s: act suka gak tgk citer winter sonata.permandangan cantek :D

orangorang said...

memang menarik view kat sana tapi kadang2 rasa semak juga sebab banyak sangat daun bertaburan.
aku lagi tertarik pada kawaan baru ko.heheheheh

PrinCeSS said...

suke sgt tgk tiga ekor kawan baru akak tu..CUTE!

Anggerik Hutan said...

nadia,
dalam crite sumenya indah..hehehe

orangorang,
memang semak tapi bila dah semulajadi dia nampak cantik sangat
hehehe kawan2 aku tu mmg comel mcm aku gak

princess,
hehehe mula beli satu je cik dogy,tapi mcm tak kena plak..tu yang tambah lagi 2 tu..hehe

wadi said...

Aku suka musim luruh berbanding ngan musim sejuk

Kengkaru Kong said...

cik Piggy tedakah anggerik?> haha

Anggerik Hutan said...

wadi,
sejuk cam winter mmg tak thn la wadi..aku pun tak suke time2 skunk ni ok lagi..

kengkaru,
ada kong tapi tak nak la..hehehe. sa tak suka..hehehe..

wadi said...

Jangan lupa bawak daun pokok tu. cantik la