Friday, June 05, 2009

Lesen P untuk graduat

Alhamdullillah hari ni jam 2 petang aku ada presentation tuk projek master aku..2 pelajar master pada jam 2 petang,presentation selama 20 minit dan aku menjadi orang ke-2..banyak sangat no 2 hari ni..hehehe...apa2 pun aku bersyukur sangat sebab takde experiment yang kena diulang balik atau dibuat semula tu yang paling penting..sebab aku tak punya masa yang lama untuk menyiapkan writing thesis aku..aku telah diberitahu oleh supervisor aku yang thesis harus dihantar pada awal bulan Julai...kiranya aku ada masa lebih kurang 1 bulan dari sekarang...tapi sebelum tu aku harus selesaikan last paper aku untuk dipublish...




Erm yang paling best hanya prof aku je yang tanya soalan..hahaha...aku tau kenapa, dia ada 2 sebab satu sebab dieorang tak paham apa yang aku present yang ke-2 sebab aku present terlalu baik (naik lift jap)...erm lepas je present tadi aku terima pujian dari prof..kihkihkih....tapi aku present tak la ok mane..biasa2 jer...dah habis presentation aku bergambar2 la kejap..memang lega gila rasa hilang semua beban kejap..kejap la pasni sibuk nak writing pula...aku cuma risau satu je tadi takut aku tak dapat nak kawal gemuruh aku..sebab macam yang lepas (conference kat incheon)gemuruh aku usah cakap la sampai bergetar lutut dengan tangan aku ni...





Gambar 1st tu aku dengan budak lab aku..second tu ex-classmate aku last picture ex-classmate merangkap sombey aku aka senior..aku nak letak gambar mamat yang presentation sekali dengan aku tapi takut ada yang cemburu pula..hehehe

Pape pun sekarang aku dah ada lesen P untuk graduat tunggu dapat lesen penuh...

7 comments:

cerpelai said...

Masa prentation tu berderau tak darah?..
Hahahaha..

Gua tak pernah dapat rasa suma tu.. Maklumlah, takat SPM je..

John Iverson said...

Mana gambar sis? huhu... mesti present dlm bahasa Korea kan? sangat hebat... respect2

ファラ 'aqila said...

congratz

orangorang said...

congrats sis. i knew u can do it.
xsabar tggu ko balik utk temankan aku berpoya2...

Anggerik Hutan said...

cerpelai,
erm berderau tu usah ckp la..tapi mujur la tapi dikawal kihkih

john,
hahaha takde makne present dlm bhs korea..aku present dlm bhs eng ler

aqila,
thaks..

orang2,
thanks babe,aku pun tak saba babe..

snm | snm said...

peewwiittt :p

tahniahh!!!
yg pntg, writing tu start dr skrg. nnt hujg2 wktu ko blh bsuka ria :D cr kan hadiah kawen aku ke :P upsssss..

apa pun zai, aku dr jauh doakan kau selamat balik cni. exam paper xde amik kan?

Anggerik Hutan said...

thanks babe...erm writing mmg dah mula awal2 skunk ni tggl nak tambah2 je lagi..
nak ckp adiah kawin tu tk la kot..tapi souvenier dari sini..hehehe
a'ah aku takde exam paper..aku cuma ade exam tuk nak grad master jer..tu pun dah lepas bln 3 ari tu..hehehe