Friday, June 12, 2009

Graduation ceremony

Erm semalam telah berlangsung acara konvokesyen bagi international student..acara tu pun tak la formal mana sangat..ucapan dari timbalan presiden KNU selepas tu penyerahan plak kepada semua pelajar yang bergraduat kemudiannya acara bergambar beramai2 dan seterusnya ucapan dari wakil pelajar undergrad,master dan phd..selepas tu makan2..hehehe malas aku nak citer panjang..jubah yang kitaorang pakai tu jubah untuk undergrad sebenarnya..nanti aku akan pinjam jubah sebenar untuk master dari pihak department untuk bergambar kat studio nak buat kenang-kenangan...hehehe...



muka aku terlindung aku tak cukup ketinggian hehehe



daham, charitha n zai (dieorang ni husband n wife)

rasa macam gi majlis kahwin pula..



kebosanan kalau kat UPM buat macam ni sure aku kena sound dah





housemate ku :D

10 comments:

John Iverson said...

HAHAHA.... tahniah... prof kamu lg la sedih tgk gamba ni... lg la dia memujuk supaya kamu stay... hehehe

nurulhuda said...

kak, congrats!! =)

Anggerik Hutan said...

john,
hahaha jgn risau john aku takkan termkn pujuk rayu dia..hahaha...siap die tanya pas majlis tu..mcm mane? then aku jwb ok jer..pastu die kata ok jer...hahaha bunyi sgt tak happy kan..aku nak dia tau yg aku nak blk sgt2..hahahaha

huda,
thanks..:D

DrSam said...

congratulation! A journey worth taken.

orangorang said...

buruk betul jubah tu. mcm orang berkabung je. ingatkan jubah kite masa dip dulu dah paling teruk, rupanya...hmmm....ada lagi teruk. hehehehehe...

Anggerik Hutan said...

dr sam,
thanks

orang2,
babe ni jubah undergrad kalo master ade line hijau tak silap..dieorg bg pinjam yg ni je..hehehe

Oasis said...

Simple but nice...tahniah Zai.

Akula Nora said...

Jap...jubah ni takkan lengkap tanpa... MAGIC WAND! hehe ala-ala harry potter gitu! :P

Simple je jubah konvo. Sama gak ke utk master grads? tp yg penting zai dah nak abes...yeay! leh tgk harry potter sesama bln 8 krang (Amin...)

Kengkaru Kong said...

TAHNIAH!
CONGRATULATION!
Akhirnya sudah bergelar MASTER of universe.. hehe!

I'm so proud of you!

moon said...

congratzs twin!!..

biler mau balik mesia??
t buka puasa 2gether2 ok..

lalalalal