Wednesday, June 10, 2009

Kan betul jangkaan aku...

Arghhhh semalam time dinner dengan prof dia suruh aku prepare lagi satu manuscript maknanya yang ke-3...dia ingat aku ni mesin ker...dah la thesis tak setle lagi pastu 2nd paper aku pun tak setle lagi...gelabah kejap semalam aku sebab aku dah cakap kat dia aku nak balik awal bulan 8..dia cakap kat aku kalau aku mampu setle sebelum tu aku boleh balik..kalau tak aku kena stay...waaaa tak mo2...masalahnya aku penat..otak penat+malas lagi la bertambah2 ramuan rasa nak balik tu...lagi senang la deal kalo balik awal bulan nanti balik tengah bulan banyak la pula nak setle camner dengan allowance camne dengan rumah semua tu nak kena fikir gak...ni yang rasa macam nak pakai idea nurul ni..hahahaha
"PROF KALAU NAK TAHU TAHUN LEPAS MASA SAYA PULANG BERCUTI..SAYA KAHWIN JADINYA SUAMI SAYA TELEFON BAGITAHU SURUH BALIK ONTIME KALAU TAK DIA NAK KAHWIN LAIN"...hahahaha gila ar idea nurul ni..tapi aku suka babe..kihkihkih.... aku rasa mahu pengsan prof aku dengar..

7 comments:

Oasis said...

Zai...ko tau tak. Aku pun kadang2 rase cam nak bunuh bos aku tu. Dia tau kite banyak kerja tapi diberinyer lagi keje.

John Iverson said...

Kata kt prof lg yg dia dh ada calon dh... siap 3 org lg hahahaha

snm | snm said...

aku cadangkan
SILA IKUT CADANGAN TERSEBUT!

heheheh :)
zai..kuatkan hati. keraskan hati. bak kata kak nora.
kdg2 bila kita bertegas, org akan lebih respect dgn prinsip kita.

orangorang said...

xkan nk kena jemput kot baru dia nk lepaskan ko balik.
hangin aku dgn prof ko tu.
marah betul!!!

cerpelai said...

Kehkehkeh..
Idea bagus tu.. Sis try laa guna..!! Kot-kot pengsan prof tu karang takyah nak buat thesis lagi dah.. Hahahaha..!!

nurul said...

hehheheee...apa lg zai... cakap je la... eiii...geram la aku ngan prof ko ni.... sj je nk tahan2 ko dr balik... ke die ada ati ngan ko hihihi xsgp nk berpisah ngan ko nnt....

kelambuharimau said...

wa dulu time blajo memang best dan manis gak..macam lu orang la