Thursday, June 25, 2009

Jeju 2nd day

Hari kedua family abang mutalib tak dapat follow kitaorang sebab anak2 dia keletihan berjalan semalaman dan tak bangun dari tidur lagi..jadinya kitaorang berlima terus menuju ke arah selatan jeju..tempat kami menginap pula di bahagian utara..erm agak jauh juga la perjalanan tersebut..

Tempat pertama yang kitaorang tuju Miniature Theme Park (Soingook) kat sini kebanyakannya bangunan2 yang menjadi kebanggaan negara2 lain di pamerkan dalam bentuk miniature..





Hwasun Beach..erm pantai kat sini takde orang mandi lagi memandangkan renovation sedang giat dijalankan ada gambar tapi takde apa pun jadi tak letak kat sini..lepas tu kitaorang terus ke Mt Sanbang dengan Hamel Ship







Lepas tu ingat nak gi Hallim park tapi dah tutup pula jadinya kitaorang terus menuju ke Hyeopjae Beach berdepan dengan Hallim park nak tengok sunset..hehehe










3rd day di jeju akan disambung pada entry akan datang..^^

4 comments:

nurul said...

bestnye...sgt teruje la.... slalu tgk kat dlm cite korea je.....

orangorang said...

syokla...waaa....nk ikut

fa10 said...

k.faten tgk theme park ni kat cerita korea...jimat budget jalan2 pusing dunia...syok tu klu dpt gi sana

Kengkaru Kong said...

bestnye ko berjalan jalan Anggerik...
maka dengan itu, Kong mentag ko..ahaha