Monday, May 18, 2009

Tag dari kak faten

Tag kali ni aku dapat dari kak faten pasal screen saver...


1) capture screen saver yang korang guna jangan tukar ar...

2) kenapa korang pilih screen saver tu

3) macam biasa panjangkan tag ni pada orang lain seramai 10 orang..hehehe





ni la screen saver yang aku guna..tapi ni komputer kat lab..aku asyik lupa jer nak capture yang kat laptop aku punya..takpe la nanti senang aku update...

erm kenapa aku suka screen saver ni..sebab simple..sebelum ni screen saver yang aku guna semua gambar kartun..hehehe aku memang peminat kartun, dah macam budak2 pula...

so tag ni aku open pada siapa2 yang free nak membuat...

ps: sorry kak faten punya la lama tag akak ni baru ada masa kita nak buat..tu pun curi2 buat..hehehe..

4 comments:

John Iverson said...

Argh!!! tolong... jgn tag aku hehe

fa10 said...

simple tp cantik..lembut jer

snm | snm said...

warna pastel la..cantek! :D

orangorang said...

hahahaha..tag???? malas sungguh aku mahu membuatnya