Wednesday, May 13, 2009

Jom layan gambar-gambar kat bawah ni


kiteorang lagi cun ar dari spice girl tu..kami "gadis pedasssss"..


kepada pengemar maggi..lagi2 kat negara yang panasss....


helmet ni lagi selamat..keras pun keras.


makcik nak tumpang..saya boleh tumpangkan...semua sekali pun saya tak kisah


mana ada saya buat..takde kan2x..



Lepas ni aku leh cadangkan aksi begini kepada banduan2..hehehe


Rasakan letupan melayang


Ingat helang ke nak main tembak2..


Lawan pedang juga boleh dilakukan ketika anda sedang menunggang motor

8 comments:

manny zain said...

dah lame x view blog ko zai..ridu plak kat ko..lately aku bz ckit..blog aku pun x terupdate..blog kwn2 lain pun aku view ckit2 je..

btw..i miss u zai..hehe..

Kengkaru Kong said...

hahaha!!!

John Iverson said...

Gamba paling ats tu yg paling aku suka... hehehehe.... gadis pedas... hehehe

moon said...

zai...
kot ye pon maggi tu pedas...
tak yah cover2 muke tu...
ni nampak mulut dia jer...
hahahahahahah

orangorang said...

lawak r gambo2 tu. officemate aku pelik je dengar aku gelak sorang2.hehehee

zuhairbaik said...

mana ko dpt gambar2 ting tong ni?

cerpelai said...

Kehkehkeh..
Ingatkan serius orangnya dia nih.. Rupanya 'luncu' jugak ye?.. (bahasa member gua yang bermaksud 'lucu')

Anggerik Hutan said...

manny,
tu la aku tgk blog ko tak terusik sama je ngan lin..tapi lin lately ni dah aktif blk...hehehe

i miss u too many :D

Kong,
gelak itu penawar duka...kihkih..

john,
bro apa kata ko ngan memember ko jadi gadis pedasss plak..hahaha opssss

moon,
alamak akk ni bocor rahsia plak..ssshhhhh

orang,
hahaha..thn2 jgn gelak besar nnti org kata ko gila plak..hehehe

zuhair,
hehehe erm biasa la gambar2 ni merata ada zuhair..

cerpelai,
alamak bro lu cop gua serius punya org ker..erm muka je bro...tapi gua ni "luncu" tahap cipan gak..lagi2 semenjak jadi member lu..lagi bertmbh luncu kot..hahahaha