Monday, February 02, 2009

Award :D





aku dapat 2 award ni dari orang yang sama(Helena my new friend blogger)..aku dah lama tak pass2 award kat orang..selalu ambil simpan kat tepi jer..jadi kali ni aku nak share dengan rakan blogger yang lain la...


Jadi kepada semua teman2 bloggerku..ambil la awards ni tanda persahabatan..benda lain aku tak dapat nak bagi..ni jer yang termampu..kihkih..jangan malu2 tau..

4 comments:

fa10 said...

tq..tq..

kucing kuku hitam said...

aku nak la awards nie...aku xpenah dapat awards hehehehe

Anggerik Hutan said...

kak faten,
welcome:D

kucing,
mmg aku bagi kat semua kekawan ambik la..hehehe

mOlliE said...

saye pom nak juge~