Saturday, September 12, 2009

Ronggeng di KL

Minggu lepas aku turun KL...tujuan utama dia sebab nak pergi kursus kahwin..bukan aku nak kahwin pun tapi menemani kawan baik yang tak lama lagi bakal melangsungkan perkahwinan..pergh nasib baik juga pergi berkawan ni..bosan juga kursus kahwin ni..ataupun mungkin sebab aku belum rasa nak berkahwin..tapi tak juga kawan aku yang nak kahwin tu pun rasa bosan juga..memang confirm bosan la sebenarnya..apa2 pun aku dah ada sijil kahwin..so bila2 masa ada orang masuk minang aku boleh terima..hehehe...

Malam hari pula jumpa kekawan..malam jumaat jumpa kawan adik ada hal sikit yang perlu di selesaikan..bunyi cam gi cari gaduh jer kan..tapi tak la..hal kecik jer..

Malam sabtu meet bro john..aku kenal mamat ni sebab dia kawan kepada kawan kami...erm malam tu aku,orang2,nourull n mas ikan..misi ke UM menjejak john..ok la walaupun tak seorang pun warga KL tapi kiteorang tak sesat.hahahaha...


Meet bro john

Malam ahad pula buka puasa bersama batch aku dengan batch shahril..adalah dalam 16 orang yang terlibat..lepas tu bajet nak tengok wayang tapi wayang kat alamanda tutup..asal ar..memang tutup sebab bulan puasa ataupun????


Buka puasa di Warung Pak Maidin

Hari isnin aku dengan orang2 terjah umah kekawan..rumah pertama puan leha..lepas tu jalan2 kat mines...cantik juga mines lepas 2 tahun aku tak tengok...lepas gi mines kiteorang gi jusco equin then buka puasa sekitar area sana juga..lepas je buka puasa terus ke serdang cik orang2 nak jumpa kimi..lepas tu perjalanan diteruskan ke cheras misi mencari rumah awen Condo cengal..aiseh bunyi cam blog cengal jer..hehehe...dan rumah terakhir yang kiteorang terjah ialah rumah mas merah...thanks mas sebab sudi layan kiteorang walaupun dah agak lewat..dalam pukul 10 baru sampai rumah dia di puncak jalil..yang paling best sebab dapat makan kek coklat..hehehe..sedap2 aku memang suka....10 bintang aku bagi kat ko...



Arifah


Mas merah

Hari selasa pula ada di fakulti..jumpa la kekawan yang masih ada disana..lepas tu aku pun terus pulang ke ipoh tapi singgah buka puasa di tanjung malim...

ps:sebenarnya aku banyak je nak tulis tapi ada sebab2 tertentu buat aku tak mampu nak menulis dan aku rasa biar la tersimpan dalam kotak memory aku jer...

8 comments:

Gurlish said...

Lain macam jerr bunyi PS: tu.... huhu

mOlliE said...

warung pak maidin kat equin ye? da dekat ngan umah saye tu..;p

manny zain said...

nasib ko dt jumpe aku gak..hehe..thanks for the gift from korea..i appreciate it much!!! kalau free lg nnt dt la fac lg ek. leh lepak minum2 plak ke..huhu..

John Iverson said...

Thanks sbb sudi dtg jpa... terharu sgt2. all the best utk job hunt.. erm... Apa2 yg berlaku tu anggap ujian dr Allah k... tabahkan hati... ada je org support... aku akn support

Oasis said...

Ko mmg kaki ronggeng la Zai. Hahaha. Amboi, pulang ke Malaysia x inform pun yer...

Anggerik Hutan said...

gurlish,
hehehe..biarlah rahsia

mollie,
oo yeke mane akk tau

manny,
takde hal la manny..tuk kekawan..:)

john,
thanks bro..

oasis,
sorry wadi bukan tak nak jumpa.tapi tak ckp mase..takpe next time aku trn upm..aku roger ko yerk..

orangorang said...

aku cuti & ponteng keje sbb nk temankan ko meronggeng zai.hehehehe

Anggerik Hutan said...

orang2 tu yg aku suke tu..hehehe