Thursday, August 13, 2009

Entry pertama

Entry pertama setelah hampir 2 minggu menjejak kaki dibumi malaysia..hehehe...pergh punya malas aku nak update blog...bukan nak update nak baca blog kekawan pun malas...takde apa pun nak update..aku sekarang ni tengah sibuk nak cari kerja pula...adei..lepas penat belajar kena fikir pasal kerja pula kan..kalau la kerja tu datang bergolek..hahaha..aku harap tak lama la aku menjual anggur ni..duduk lama2 pun tak membuahkan hasil..kalau duduk lepak kat rumah income masuk ok la juga...pape pun kekawan doakan saya mendapat pekerjaan A.S.A.P yerk...amin...kalau nak contact saya..saya masih memakai no telefon yang lama tak tukar2...rumah pun masih bertapak ditempat yang sama...Owh lupa nak wish pada kekawan yang baru lepas bergraduat tahniah yerk..sama2 la kita mencari kerja...Fighting...

2 comments:

John Iverson said...

Selamat mencari keja... dh dapat keja, jgn lupa belanja k... huhu

BuDakHutaN said...

Ahaks, dah jadik Job Hunter dah tu, selamat memburu!