Tuesday, July 28, 2009

Sireh Pulang ke Tepak

Wooo lama aku tak update blog...penyakit malas sebenarnya...yeaaa aku cuma nak buat pengumuman yang aku mahu pulang ke Malaysia tercinta pada 2 0g0s 2009, hari Ahad, jam 11.30 pagi di jangka sampai jam 4.30 waktu Malaysia, naik MAS...YAHOOOOO...doakan aku agar perjalanan lancar dan selamat...tak sabar nak hidu bau Malaysia....hehehe..daannn tak sabar nak jumpa mereka2 yang aku sayang..

7 comments:

John Iverson said...

YAY!!!!! Selamat kembali sis... Tahniah!!! nnt bole jumpa...

cerpelai said...

Selamat pulang ke tanahair..
Selamat naik ke awan biru..
Selamat mendarat..
Selamat beli souvenir kat gua..
Kehkehkeh..

fa10 said...

wow...dah nak balik..syok tu..teruskan berblog okay...babai. tag blm langsai lg ni...

BukiTiLMu ( BI ) said...

hati2 yer cik miazai....

;)

moon said...

wahhh...
xsabo nak jumpe mu la kembar!

kekekekkeek
taking care yaa...

PrinCeSS said...

amboi2 hepinya diaaa...
mesti x lena tido malam dah ni..
selamat menghidu bau malaysia..hehe

BuDakHutaN said...

wah..dah nak balik ker... tak sempat nak suh kim salam ngan geng2 wonder girls ngan girl generation..hehehe...