Tuesday, April 03, 2012

myvi ku ke cium

malang tak berbau..tu je yang aku boleh kata..semalam 2.4.12 aku dengan nani keluarkan temerloh untuk makan di secret resepi..dalam perjalanan balik tu tak silap aku dekat area jengka 16..tiba-tiba 2 kereta depan aku break mengejut..dalam keadaan gelap hujan renyai2..perdana yang ikut belakang iswara ni pun terpaksa break mengejut..dalam pada waktu tu..perdana yang hampir nak langgar belakang iswara sempat mengelak dengan membelokkan kereta die sedikit ke kanan..pada masa yang sama ade 2 biji kereta dari arah bertentangan..mujur tak berlaku perlanggaran..tetapi malangnya buat myvi aku..tiba2 aku terasa hentaman dr belakang..apabila aku tengok dari cermin belakang..ade budak bangun dengan tergesa-gesa mendapatkan motor die..aku tak berhenti memandangkan kawasan tu gelap..dan aku tak nak cerita panjang..kalau aku turun pun tak tentu lagi budak tu nak bayar kerosakan..aku cuma berharap yang budak tu ok..lain kali bawa laju lagi dah tak sempat nak break...sengal punya budak...

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)